Wegvervoerders vanaf eind oktober voormelden via Portbase

Als wegvervoerder meldt u vanaf maandag 29 oktober 2018, 07.00 uur bij Uniport ál uw bezoeken en containers voor via Portbase. Na uw voormelding via de Portbase-services Melding Container Achterland (web) en Road Planning (EDI) ontvangt u automatisch een terugkoppeling. Elk bezoek kunt u optimaal plannen en u bent sneller klaar op onze terminal.

Onderdeel nieuwe TOS
Het voormelden via Portbase is onderdeel van de ingebruikname van ons nieuwe Terminal Operating System (TOS). Met de invoering hiervan en de volledige overgang naar Portbase willen wij klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Douanedocumentatie eveneens via Portbase
Ook het bij Uniport voormelden van douanedocumenten loopt vanaf 29 oktober 2018 volledig via Portbase. Verzorgt u als wegvervoerder voor uw opdrachtgever tevens de douanedocumentatie? Gebruik hiervoor dan de Portbase-services Melding Import Documentatie en Melding Export Documentatie. Vanaf eind oktober is het niet meer mogelijk om douanedocumenten voor te melden via de website van Uniport. Lees meer op de website van Portbase.

Meer weten? Download de flyer