Onze diensten

Uniport is de enige short sea en deep sea terminal in het Waalhaven- en Eemhavengebied van Rotterdam. Dit is wat wij doen:

Deep sea

Uniport is een flexibele container terminal met een heldere prijsstelling. Het uitgebalanceerde samenspel van mankracht, materieel en automatisering stelt Uniport in staat haar opdrachtgevers optimale service te verlenen. Er kan snel en flexibel worden ingespeeld op specifieke klantvragen. Zeker voor opdrachtgevers uit Zuid- en Midden-Amerika met veelal verswaren aan boord is Uniport aantrekkelijk gelegen: het Westland en versbedrijven in Barendrecht zijn dichtbij.

Short sea

Als terminal in de stad Rotterdam heeft Uniport een sterke positie: schepen kunnen hun lading dichtbij het achterland en uitvalswegen afleveren. De flexibele werkwijze van Uniport draagt bij aan een efficiënte afhandeling van containers binnen de inter-Europese supply chain.

Reefers en meer

Uniport heeft met ruim 900 reefer-aansluitingen een grote capaciteit om gekoelde lading, zogeheten reefer-containers, te verwerken. Op deze manier speelt Uniport in op de nabijheid van het Westland en lokale distributiecentra voor allerlei gekoelde lading. Daarnaast zijn op en bij de terminal voorzieningen om containers te reinigingen en te repareren.

Voorzieningen op de terminal

Met een loods van ruim 2.500 vierkante meter heeft Uniport voorzieningen voor stuffen, strippen, ompakken en gerelateerde services.

Wereldwijd netwerk

Uniport bedient rederijen in en buiten
Europees netwerk. Buiten Europa heeft Uniport directe diensten van en naar Noord-, Midden-, Zuid-Amerika, Afrika,  Azië en Oceanië