Opnieuw inrichten EDI-verbinding nodig

In het weekeind van 27 en 28 oktober, schakelt Uniport over op een nieuw Terminal Operating System (TOS). Dit betekent dat wij onze bestaande EDI-verbinding met u opnieuw zullen moeten inrichten. Onze nieuwe bedrijfsregels en berichtspecificaties zijn inmiddels beschikbaar. Deze gaan automatisch in zodra wij overgeschakeld zijn op ons nieuwe TOS. Lees de complete berichtgeving in deze brief.

Wat hebben we van u nodig?

  1. Download hier onze nieuwe bedrijfsregels.
  2. Heeft u vragen of suggesties naar aanleiding van deze bedrijfsregels? Of bent u niet akkoord? Geef dit dan zo snel mogelijk door via tosedi@uniport.nl.
  3. Mail ons de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van uw centrale aanspreekpunt binnen uw IT-afdeling. Geef dit voor voor 1 oktober 2018 door via tosedi@uniport.nl. Dit stelt ons in staat om uw organisatie onze EDI-testberichten aan te leveren en om verdere informatie naar de juiste contactpersoon te sturen.
  4. Download hier de specificaties van de standaard COARRI- en CODECO-berichten die wij na live gaan vanuit ons nieuwe TOS naar uw organisatie zullen verzenden. Deze berichten verschillen van de huidige Uniport EDI-berichtgeving. Wij verzoeken u daarom deze voor het weekeind van 27 en 28 oktober uitvoerig te testen.