De Brexit houdt ons allemaal in spanning. Een no-deal per 31 Oktober 2019 is zeer reëel. Maar ongeacht de uitkomst van alle politieke onderhandelingen: ook bij elke andere vorm van Brexit ontstaan in het shortsea-verkeer onherroepelijk douaneformaliteiten.

Wij doen daarom mee aan 'Get Ready for Brexit' een ketenbrede oplossing voor de douaneverplichtingen die na de Brexit gelden in de Nederlandse havens.

Uniport is een efficiënt en uiterst flexibel opererende terminal operator,
waar zowel short sea als deep sea schepen worden behandeld. Bij deze op
en top Rotterdamse onderneming staat oprechte betrokkenheid van haar
medewerkers hoog in het vaandel.

Meer over ons

Rotterdamse trots

Ieder binnenkomend schip is een nieuwe uitdaging die met werklust en eergevoel wordt gelost of geladen. Doordat de meeste Uniport-medewerkers het bedrijf al jaren trouw zijn, kennen ze ieder hoekje van het terrein en het kantoor. Daardoor wordt iedere opdrachtgever op een pragmatische, innovatieve en oplossingsgerichte wijze bediend.

Flexibel en snel

Flexibiliteit, snelheid en betrokkenheid zijn altijd de belangrijkste krachten van Uniport geweest. En dat zal ook zo blijven. Uniport is er voor haar opdrachtgevers, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Deep sea in de stad

De locatie van Uniport is uniek. Het is de enige deep sea terminal in de stadshavens van Rotterdam. Dit maakt de bereikbaarheid van het achterland via snelweg en binnenvaart ideaal. Ook de aanwezigheid van een grote hoeveelheid reefer-aansluitingen is een belangrijke voorwaarde om geconditioneerde lading te behandelen via Uniport.

Laatste nieuws

Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, neemt Uniport een nieuw Terminal Operating System (TOS) in gebruik. Vanzelfsprekend stellen wij alles in het werk om de overgang voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kijk op ons pagina Nieuw TOS om te lezen wat deze verandering voor u betekent.